Om Crom Marine

 

Sedan 2007 producerar vi egna och säljer ersättningsdelar till marina motorer och drev. Våra delar är av högsta kvalité och vi säljer dem dels i vår webshop och dels finns de att köpa hos välsorterade återförsäljare. Idag exporterar vi ungefär hälften av alla våra delar till Europa och ut i resten av världen för att möta efterfrågan på prisvärda motordelar med hög kvalitet och delar om inte längre produceras av motortillverkarna. Merparten av våra delar tillverkas i Sverige, en del i Europa och endast en mycket liten andel i Asien.

Genom att köpa motor- och drevdelar i vår webshop får du billigare delar, högsta kvalité, lätt att hitta och enkelt att beställa när du har tid samt snabb leverans. Vi svarar och levererar din order senast påföljande arbetsdag.

Du som har verkstad och varv kan ansöka om kundnummer i webshoppen genom att skriva till crom@crommarine.com eller registrera dig direkt i vår webshop genom att klicka på "Ny Företagskund". För betalning via faktura utförs sedvanlig kreditprövning.

Du som är privatperson kan registrera dig direkt i våran webshop genom att klicka på "Ny Privatkund".

Om ni har frågor avseende oss eller våra produkter tveka inte att kontakta oss per telefon eller e-post. Se våra kontaktuppgifter nedan.

 

Vår affärsidé

Vår integritetspolicy

 

Crom Marine AB

Båtsmansvägen 16

181 41 Lidingö

Tel: 08-731 67 50

Fax 08-731 67 59

E-post: crom@crommarine.com