Crom Marine affärsidé

Vår affärsidé är att ta fram högkvalitativa ersättningsdelar för marina motorer och sälja dem via Internet till rätt pris. Om fem år skall vi vara Nordeuropas ledande leverantör av ersättningsdelar till marina motorer.

Idag är vi 5 anställda, alla med lång erfarenhet av marinverksamhet och inte bara tillverkning utan även som servicetekniker, racing, båtbyggeri mm. Vi vet av egen erfarenhet att båtägare hellre vill vara ute på sjön i sina båtar istället för att vara hos den lokala mekanikern med motorproblem.

Därför är vår fösta prioritet att fram och tillverka produkter av hög kvalitet enligt de specifikationer som gäller för originaldelar men till rätt pris. Vår andra prioritet är att hålla en hög service nivå för våra kunder rörande nya produkter, uppdateringar, tillgänglighet, leveranser etc.

I början kommer vi att koncentrera oss på ersättningsdelar till Volvo Pentas motorer. Vi kommer att introducera flera motormärken varefter vi kan leverera delar enligt våra kvalitets- och servicestandards. Vi räknar med att inom fem år sälja ersättningsdelar till de flesta av de välkända motorfabrikaten.

I vår Svenska web-shop kan ni se alla de olika produkterna vi säljer till de olika motormodellerna. Den enda information du behöver är vilken motortyp du har och alla delar vi säljer visas på skärmen. Du kan direkt via kundregistrering och postförskott eller förskottsbetalning beställa dygnet runt alla dagar i veckan. En orderbekräftelse skickas till dig påföljande arbetsdag via e-post och leveransen går iväg samma dag betalningen nått oss. I web-shopen kan du följa uppdateringar för din motor och har du önskemål skicka en e-post och berätta.

This file is licensed under the Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5 License. In short: you are free to share and make derivative works of the file under the conditions that you appropriately attribute it, and that you distribute it only under a license identical to this one.

Henderson 30 sail boat, photo by Markku Hanninen

 

Till startsidan